Кожна людина – маг у душі, але він стає магом тільки тоді, коли починає менше думати про себе й більше про інших...

 Аркадій і Борис Стругацькі, «Понеділок починається в суботу»

В  Нетішині 19 липня 2008 р. на площі перед міською радою відбувся благодійний  концерт. Автори ідеї заходу і ведучі, представники комісії Організації молоді ППО ХАЕС з культурно-масової роботи Олена Бузовська (на сцені в костюмі дияволиці з ріжками та хвостом)  та Катерина Сергєєва  (в костюмі ангела з крилами).

З 18-ої години перед нетішинцями виступали вокально-інструментальні ансамблі «[ta[x]иkaрDия]», «Пристань» (м.Нетішин), танцювальні колективи «Ultimatum» (м.Нетішин), „Hot Girls” (м.Нетішин), музичні гурти «Западня» (м.Нетішин), «ДПКН» (м.Березне). Далі, аж до 23-ої години була дискотека, яку вели діджеї з Digital Synthetic Project (м.Нетішин) та DJ Vanya Benz (м.Рівне). Крім цього ведучі провели  декілька  розважальних конкурсів серед глядачів різного віку.

Концерт пройшов під гаслом „Прийди на концерт з іграшкою – подаруй дитині радість!” і послужив  ще однією нагодою стати добрішими та уважнішими один до одного. Концерт супроводжувався акцією, що мала мету підтримати вихованців Острозької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат №2. У цій школі навчаються діти-сироти, напівсироти та діти з малозабезпечених сімей. На заклик організаторів було зібрано  9 мішків іграшок та 362 грн. «живих»  грошенят. Крім цього акцію підтримали комерційні та громадські структури міста, що відгукнулись  безготівковими внесками на рахунок згаданого закладу та подарунками. Спонсорами ви­ступили супермаркет „Наш край” (приватний підприємець О.А.Ситник), інтернет-провайдер - міська оптична мережа м.Нетішин - Interlink, громадська організація «Спілка підприємців „Край” м.Нетішин.

Слід відзначити, що проведений захід доволі новий для Нетішина – на моїй пам’яті благодійних концертів, здається, не було. Сподіваюсь, такий захід  не останній. Адже подібна справа приносить не тільки матеріальну допомогу тим, хто її потребує, але й виховує молодь бути чуйними до оточуючих,  спонукає замислитись.

Від Ради Організації молоді ППО ХАЕС хочу висловити слова вдячності за підтримку в проведенні благодійного концерту виконавчому комітету Нетішинської міської ради, керівництву Палацу  культури м.Нетішин, профкому ППО ХАЕС і, звичайно ж, всім, хто зробив свій благодійний внесок.

Роман Нікіфоров

липень 2008