Соцiальним питанням прiоритет

29 травня відбулася двадцять восьма сесія Нетішинської міської ради VI скликання.

Перед її початком оголосили, що депутат Геннадій Міклуха ("Сильна Україна") перейшов у фракцію регіоналів.

Депутат Валерій  Преподобний запропонував виключити з порядку денного більше десятка питань, які не обговорювалися на постійній комісії, яку він очолює, але при голосуванні ця пропозиція не була підтримана.

До порядку денного сесії були включені наступні питання:

І. Про депутатські запити.

2. Про програму приватизації та відчуження об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Нетішин на 2012-2013 роки.

З. Про  програму  природоохоронних заходів  на території м.Неті­шин на 2012 рік, що підлягають фінансуванню з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

4. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії Нетішинської міської ради VI скликання від 11 листопада 2011 року № 16325 «Про Програму благоустрою міста Нетішина на 2012-2015 роки».

5. Звіт про виконання бюджету міста за І квартал 2012 року.

6. Про внесення змін до бюджету міста на 2012 рік.

7. Про виконання програми соці­ально-економічного та культурного розвитку міста Нетішина на 2011 рік.

8. Про Порядок пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соці­альної інфраструктури міста Нетішина.

9. Про внесення змін до рішення тридцять третьої   (позачергової) сесії Нетішинської міської ради V скликання від 8 липня 2008 року №8 «Про ліквідацію комунального товарно-виробничого підприємства «Міськторг».

10. Про стан виконання заходів, передбачених планом досудової санації КП НМР «ЖКО».

11. Про   погодження   чисельності   працівників,    штатного   розпису   та організаційної структури КП НМР «ЖКО».

12. Про внесення змін до Положення про Фонд комунального майна міста Нетішина.

13. Про внесення змін до статутів комунальних підприємств Нетішинської міської ради.

14. Про припинення повноважень та обрання голів постійних комісій Нетішинської міської ради VI скликання.

15. Про внесення змін до рішення чотирнадцятої сесії Нетішинської міської ради VI скликання від 30 вересня 2011 року № 14/298 «Про надання згоди на укладення договору оренди індивідуально визначеного нерухомого майна з Головним управлінням Державного казначейства України у Хмельницькій області».

16. Про внесення змін до рішення чотирнадцятої сесії Нетішинської міської ради VI скликання від 30 вересня 2011 року № 14/301 «Про дозвільний центр виконавчого комітету Нетішинської міської ради».

Земельні питання, різне.

Що стосується депутатських запитів, то всі вони були підтримані. Зокрема, депутат Оксана Кононюк внесла пропозицію по облаштуванню дитячого майданчика, а депутат Геннадій Вагнер запропонував створити соціальну перукарню та наголосив на необхідності збереження в нашому місті підрозділу МРЕВ, адже найближчий від нас знаходиться в Шепетівці.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, депутати не проголосували за Порядок пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Нетішина.

Не знайшло підтримки в залі і питання виконання заходів, передбачених планом досудової санації КП НМР «ЖКО».

В черговий раз не проголосували депутати за погодження   чисельності   працівників,    штатного   розпису   та організаційної структури КП НМР «ЖКО».

Не був підтриманий проект рішення про внесення змін до Положення про Фонд комунального майна міста Нетішина та  про внесення змін до статутів комунальних підприємств Нетішинської міської ради.

Спроба замінити окремих голів постійної комісії – депутатської діяльності та правопорядку Валерія Бойка (в проекті була згадка і про земельну комісію Валерія Преподобного) не знайшла підтримки депутатського загалу.

Решта питань були підтримані депутатами. Зокрема, дозвільний центр виконавчого комітету Нетішинської міської ради отримав ще одне робоче місце.

Вносячи зміни до бюджету міста на 2012 рік, була підтримана пропозиція про виділення 482 тисяч гривень на завершення першої черги водогону в садибній частині міста.

Власна інформація