АЕС охороняє чемпіон України з рукопашного бою

Нацгвардієць військової частини з охорони Хмельницької АЕС Володимир Данилюк-Учамбрін, який представляв Західне оперативно-територіальне об’єднання на турнірі з рукопашного бою, завоював звання чемпіона України.­

У чемпіонаті з рукопашного бою серед військовослужбовців Національної гвардії України, що проходив на початку березня у Дніпрі, взяли участь біля сотні спортсменів, які пройшли по­перед­ній відбір у своїх територіальних об’єднаннях. Зокрема у чемпіонаті Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, Володимир посів друге місце у ваговій категорії до 90 кг. Перемога на Всеукраїнському чемпіонаті – не лише крок вперед, але і перемога над собою.

За словами чемпіона, склад учасників турніру був потужним – близько двадцяти майстрів спорту, більше половини учасників – кандидати в майстри спорту. Найважче було боротися, –  зазначає Воло­димир, – із спортсменами, які займалися боротьбою. І саме досвід, здобутий у секції боротьби самбо, якою займався в шкільні роки військово­службовець,  допоміг досягти найкращого результату.

За словами Володимира, нацгвардійці, які охороняють Хмельницьку АЕС,  підтримують та підвищують рівень підготовки. Звання чемпіона України з рукопашного бою, яке виборов військовослужбовець, свідчення тому.

Фото Віктора Гусарова