Аліна Комащук серед героїв спортивного року

На головній спортивній арені країни НСК «Олімпій­ський» в затишному «Олім­пійському дворику» відбу­лася щорічна Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року», яка традиційно зібрала плеяду видатн­их спор­тивних особистостей країни: неперевер­шених легенд минулого, яскравих зірок сьогодення та обдарованих надій майбутнього.

Авжеж, захід не обійшовся без українських фехтувальників. Наші шаблістки Ольга Харлан, Олена Кравацька, Олена Вороніна та Алі­на Комащук були номіновані на зван­ня «Команда року», а лідер збірної – Ольга Харлан – була представлена одразу у двох номінаціях – «Народ­ний вибір» та «Спорт­сменка року». За під­сумками церемонії, наші фехтувальниці таки зібрали справж­ній урожай з нагород. Харлан перемогла у категорії «Спортсменка року», збір­на шаблісток здобула вікторію в номінації «Команда ро­ку».

Окрім численної кіль­кості зірок українського спорту на урочистий захід, організований Національним олімпійським комітетом України та Міністерством молоді та спорту, завітав виконуючий обов’язки президента Європейських Олім­пійських Комітетів Янез Косьянчич.

На святі також були присут­ні президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, віце-президенти НОК: Володимир Бринзак, Равіль Сафіуллін, Григорій Суркіс, представники державних і громадських інституцій та багато інших поважних гостей.

За матеріалами НОК України