Алiна Комащук - третя

На Кубку України серед юніорів на фехтувальні доріжки Миколаєва вийшли дівчата та юнаки-шаблісти.

Звання володарки Кубка України в цей день завоювала господарка турніру Олександра Мамонтова, яка у фінальному протистоянні взяла гору над черкащанкою Мариною Семенько. Ще одна представниця Миколаєва Діана Залевська та представниця Нетішина Аліна Комащук розді­лили бронзові нагороди. Ще одна юніорка з міста енергетиків Ірина Щукла була сьомою.

 У командних змаганнях вихованці заслуженого тренера України Ольги Штурбабіної та майстра спорту України Віталія Цисарука також піднялись на бронзову сходинку п’єдесталу пошани. За юніорок виступали Аліна Комащук, Наталія Мехмет, Марія Цимбота та Ірина Щукла. За юніорів – Вадим Плазій, Василь Польовий та Олексій Шимко.

 

Четвертi на «Московськiй шаблi»

На етапі Кубка світу в Москві збірна команда українських шаблістів у складі якої два нетішинці - Дмитро Бойко та Дмитро Пундик, а також Анд­рій Ягодка та Євгеній Стаценко, завоювала четверте місце.

Двічі в цьому сезоні хлопцям вже вдавалося пробитися у вісімку лідерів, однак до півфіналу дійти не виходило - у Мадриді на шляху українців став Китай, а в Падуї - Німеччина. У Москві ж нашій збірній випав шанс поквитатися відразу з обома кривдниками попередніх турнірів. В 1/8 фіналу українці перемогли Німеччину (45:44), а у чвертьфіналі виграли у Китаю (45:33).

Далі українці поступилися майбутнім володарям золота турніру - угорцям (40:45) і в поєдинку за бронзу зустрілися з Кореєю. Треба відзначити що корейці, які, до речі кажучи, завоювали бронзу і попереднього турніру в Падуї, відразу ж захопили ініціативу в свої руки і вже з першого бою почали лідирувати в рахунку. На жаль, переломити хід поєдинку нашій збірній не вдалося, і зустріч завершилася з рахунком 45:33 на користь корейської команди.

                                           Нетішинські  хокеїсти не дадуть себе з’їсти

Хокейний клуб «Нетішин» зіграв на майданчику суперника у Хмельницькому  принциповий матч з неодноразовим чемпіоном області ХК "Легіон".

Вкотре після трудового тижня ентузіасти хокею з міста енергетиків суботнього ранку виїхали  в обласний центр. Дорога була у дуже поганому стані. В «столиці» нашої області, в ролі глядачів наші хлопці подивилися гру ХК «Ротор» - ХК «Льодовиковий період» (5:0), а тоді вийшли на лід, як завжди з бойовим настроєм на гру!

Матч розпочався. Вже не вперше нетішинці дають фору суперникам, пропустивши на початку кілька шайб. На сьомій хвилині першого періоду  рахунок 2:0 на користь господарів. Після цього нетішинці беруть гру в свої руки.

На кінець першого періоду рахунок рівний - 2:2.

Другий період. «Молодняк»  супротивника намагається пресингувати нетішинських «дідів», але результат на користь  віку і досвіду.  Плюс три шайби проти  однієї від суперника. Назріває сенсація. Третя  двадцятихвилинка проходить в гострих атаках «Легіону», однак досягає лише нічийного результату в періоді. У підсумку 6:4, перемога нетішинців! Ну,  хлопці, молодці!