Атомпрофспілка визначає подальший шлях

Добігає до завершення звітно-виборна кампанія Професійної спілки працівників атомної енергетики і промисловості України. На 24 березня поточного року заплановано проведення останнього етапу з формування керівних профспілкових органів - VI З’їзд Атом­профспілки.

Основними завданнями вищого виборного органу профспілки - з’їзду є: підбиття підсумків та оцінка діяльності організації за звітний період; визначення стратегічних напрямків роботи організації в цілому і усіх її виборних органів на пері­од наступної каденції 2017-2021 років; формування та затвердження­ постійнодіючих колегіальних виборних керівних органів, таких, як Центральний комітет Атомпроф­спілки, його Президія, Статутна і Ревізійна комісії; вибори голови і заступників голови Атомпрофспілки.

Зазначу, що виборні керівні органи у Атомпрофспілці формуються за принципом прямого делегування. Представляти ППО Хмельницької АЕС в якості делегатів на найвищому профспілковому форумі будуть обрані на звітно-виборній профспілковій конференції ППО ХАЕС: головний бухгалтер ППО ХАЕС Антоніна Захарівна Балаян, майстер ЕРП Олександр Миколайович Богуш, старший інспектор СВНіПБ Леонід Леонідович Волков, заступник начальника ЦГЗ Людмила Сергіївна Гуц, заступник начальника ЕРП Дмитро Валерійович Міщенко, заступник голови ППО ХАЕС Віталій Ярославович Пятковський, електрослюсар ЦТАВ Андрій Юрійович Рибалко, начальник ВОП Сергій Іванович Романко, начальник зміни енергоблока АЕС ЗОП Олексій Васильович Синюта, начальник зміни енергоблока АЕС Олександр Миколайович Хомич, провідний інженер ЕЦ Артем Михайлович Шевляков та автор цих слів голова ППО ХАЕС Михайло Володимирович Гук.

До постійно діючих колегіальних виборних керівних органів Атомпрофспілки від нашого колективу запропоновано членами Центрального комітету: М. Гука. Л.Волкова, О.Хомича та О.Богуша, до повноважень якого буде входити робота у Статутній комісії.

До складу Ревізійної комісії Атомпрофспілки висунуто А.Балаян.

Після підтвердження VI З’їздом Атомпрофспілки повноважень висунутих звітно-виборними профспілковими конференціями під­приємств атомної енергетики та промисловості України членів постійно діючих колегіальних керівних органів профспілки, хочеться побажати усім їм плідної роботи на користь кращої профспілкової організації України – Атомпроф­спілки­, і мудрих та виважених рішень на благо кожного члена наших профспілкових організацій.

 Михайло Гук,

голова ППО ХАЕС