Бабiйчук  та  Брус  конкурують  за  медалi

На Кубку України з боротьби самбо, який проходив у Луцьку, нетішинські спортсмени вибороли золоту та сріб­ну нагороди. Турнір зібрав дві сотні спортсменів із двадцяти регіонів країни. У фінальному двобої у ваговій категорії до 74 кілограм першу та другу сходинку зі спортивного самбо поділили між собою давні суперники та друзі по життю із міста атомників заслужений майстер спорту України Дмитро Ба­бійчук та майстер спорту міжнародного класу, працівник енерегоремонтного підрозділу ХАЕС Олександр Брус.

Ці змагання - один із етапів відбору до національної збірної, яка у травні поточного року виступатиме на чемпі­онаті Європи. До складу збірної увійшли обидва спортсмени з міста-супутника Хмельницької АЕС.

Варто зауважити, що нетішинська школа самбо виховала не одне покоління спортсменів міжнародного рів­ня, які сьогодні працюють у підрозділах станції чи тренерами КДЮСШ ППО ХАЕС і продовжу­-ють передавати дос­­від юному по­колінню. Дмитро Ба­бій­чук та Олександр Брус належать до цієї когорти­.

Ще один вихо­ванець Нетішина переможець Все­світ­ніх ігор єдиноборств-2013 і чемпі­он світу-2011 Іван Васильчук, окрім тренерської діяльності, ділиться досвідом у проведенні коронних прийомів на своєму каналі в Youtube «Сила партеру».