Бронзовий вiдблиск м’яча

Блискуче провели минулий футбольний сезон юні підкорювачі шкіряного м’яча з КДЮСШ ППО ХАЕС, якими опікуються тренери Володимир Моцюк та Володимир Во­зьний. У сезоні 2016-2-17 у чемпі­онаті області юнаки 2001-2002 та 2003-2004 років народження у чемпіонаті області вибороли треті місця та пробились на чемпіонат України.

Вже у цій стадії змагань наші футболісти вправно зіграли із суперниками і у зональному турнірі вибороли перше місце. Відтак на нетішинців чекали фінальні ігри, які  проводились у Києві. Тут у грі з сумчанами наші юнаки поступились сумчанам з рахунком 2:0, але виграли з хокейним рахунком 6:0 у представників Київської області, 3:0 на користь нетішинців зафіксовано у матчі з однолітками м. Черняхова Житомирської області та у матчі за третє місце наші гравці не залишили жодних шансів на успіх представникам Нової Каховки – 5:0. Відтак здобуто бронзові медалі чемпіонату України  серед ДЮФЛ у першій лізі. Почесне третє місце на Всеукраїнському турнірі «Шкіряний м’яч» особливо радує, адже у турнірі взяли участь понад три тисячі учасників з усіх куточків України. Наші юнаки визнавались кращими на певних ділянках захисту та нападу. Зокрема бомбардирські якості Василя Шимка допомогли йому очолити список бомбардирів з 10 забитими голами. Вісім м’ячів забив у ворота суперників Михайло Ковальчук, сім –  Дмитро Мандрійчук, чотири - Вадим Тернавський. В команді заслужили на добре слово усі гравці: воротарі Дмитро Панчук та Назар Никитюк, захисники Андрій Дацюк Влад Дмитрук, Богдан Склярук, Дмитро Мандрійчук, півзахисники Максим Кравчук, Артем Цевух, Вадим Тернавський, нападники Василь Шимко і Ярослав Тетерчук.

Кращими гравцями турнірів були: у Могилів-Подільському  захисник Андрій Дацюк, у Києві – нападник Василь Шимко.

 10 вересня команда розпочинає новий змагальний цикл у п’ятій групі, де на них чекають суперники з Хмельницького, Рів­ного, Львова, Чорткова, Березного, Новояворівська та Чер­нівців. Всього відбудеться одинадцять турів. Уболівальники матимуть змогу спостерігати за грою нетішинців, які прийматимуть супеників 10 та 24 вересня, 8, 22 та 29 жовтня, 12 листопада. Побажаємо нашим юним футболістів вдалих виступів.