Для пiдшефних – з любов`ю

Пасхальне свято - одне із най­більш шанованих і очікуваних свят весни. Вся родина збирається за багатим святковим столом, щоб гідно зустріти Воскресіння Христове. У ці дні слово «милосердя» набуває особливого значення, адже неможливо залишатися осторонь проблем знедолених людей, які прагнуть уваги та турботи.

Члени комісії по роботі з дітьми і шефській роботі заздалегідь підготувались до благодійної поїздки до своїх підшефних – Кривинського будинку-інтернат для людей похилого віку та Берездівської  спеціалізованої школи-інтернат.

Було закуплено і доставлено до закладів банани, печиво, зефір, сік, солодку воду, вафлі та серветки. Крім цього всі отримали по солодкій пасочці та крашанці.

Наша комісія щиро вдячна всім, хто приєднався до акції. Перед поїздкою працівники електро­станції  зібрали одяг, взуття, іграшки, навіть і телевізор. Колектив їдальні №9 потурбувався про святий пасхальний хліб.

Для проведення благодійних акцій працівники Хмельницької АЕС зібрали 2571 гривню (НТЦ – 820 грн, СК – 657 грн, ВТС -70 грн, ПК – 200 грн, ЦДПРВ – 55 грн). У станційну скриньку пожертв було покладено 469 грн, І.Булич – 100 грн  та дитячі речі, Д. Корсун – 200 грн та дитячі речі.

Щира подяка за надані речі усім – І. Гураль  (НТЦ), Л. Малько., Н. Ємакаєвій, В. Муссонову , М.Любусько, В. Уфімцеву, І.Мовчан (ЕРП), Л. Наливайко, М.Ємельяновій, Д.Корсуну, І. Булич.

Особлива подяка представниці Нетішинського козацького полку Віталіні Ваник та її донечці Ангеліні, які взяли участь у благодійній по­їздці і подарували діткам великі м`які іграшки та багато зібраних речей. До речі, Ангеліна подарувала дівчаткам і хлопчикам гарні браслетики, які сплела своїми руками.

Ми вкотре вдячні всім нашим колегам, які знов і знов допомагають тим, хто так цього потребує, вкладаючи свою щиру любов і тепло на благо знедолених!

Ріта Грицаєнко,

член комісії ПК

по роботі з дітьми

і шефській роботі