Добрi справи i великi плани

Високосний 2016-й був непростим роком для багатьох українців, принаймні свої особисті негаразди, природні катаклізми, буремні події на сході країни, потрясіння у банківській сфері тощо вони пов’язують саме з цим. На щастя, приписуваний високосному негатив не позначився на виробничих показниках Хмельницької АЕС. Колектив атомників по праву пишається досягнутими результатами, за якими, без перебільшення, копітка праця кожного станційного підрозділу.

- Ми, турбіністи, також зробили вагомий внесок у загальну справу, - каже начальник ТЦ А.Г.Куценко. – Адже для кожного з нас надійна робота енергоблоків – свідчення фаховості й відповідальності персоналу, показник стабільності кожної родини і всієї України.

За словами Анатолія Григоровича, минулий рік був прихильним до турбіністів в їх позавиробничій діяльності. У 2016-у вони сповна  про­явили себе у спорті, вкотре поспіль виборовши перемогу в станційній Спартакіаді, і благодій­ництві. Адже саме їх підрозділ є одним із тих, хто найбільше допомагає українській армії. Ця допомога не разова, вона давно стала системною, її турбінний цех надаватиме й далі. А ще тут ніколи не залишаються байдужими до обділе­них долею людей, активно долучаючись до збору коштів на придбання святкових гостинців вихованцям інтернатів найближчої округи. Ось і нещодавно вони подарували підо­пічним з Берездова багатофункціональний при­стрій (принтер-сканер-ксерокс), мають інші задуми на майбутнє.

- Які пріоритетні роботи у планах турбінного цеху на 2017 рік?

- Однозначно, це підготовка енерго­блока №1 до робо­ти у понадпроектний період. В реалізації намічених заходів ми беремо найактивнішу участь, ос­кільки багато ввіреного обладнання, на наше переконання, ще досить надійне і може слугувати надалі. Але для продовження його строків експлуатації ще належить виконати низку заходів. Над цим і працюватимемо.

Ольга Сокол

Фото Віктора Гусарова