Долайте труднощі щодня!

Приємно, що у світі є таке чудове свято, як День молоді.

Своїм колегам та молоді Атомпрофспілки хочу сказати, що ніколи не потрібно боятись труднощів, які виникають перед тобою. Не люблю коли хтось за тебе вирішує твої пробле­ми. Знаю одне, що немає питань, які не можна вирішити. Потрібн­о зажди рухатись вперед, вчитись, розвиватись, не боятись братися за різні завдання, що стоять­ на життєвому шляху, переймати життєвий досвід старших колег.

Мій батько завжди каже: «Я тобі раджу, а ти подумай і зроби краще».

З гордістю дивлюсь у майбутнє, пишаюсь нашими здобутками. Командна робота  - це запорука справжнього успіху, а знайомство із новими друзями - чудовий спосіб обміну досвідом.

Молодь має неоціненну перевагу –  вік, вік, який дає можливість реалізувати свої ідеї та  насамперед себе як особистість.

У Всесвітній день молоді бажаю усім розвитку, реалізації поставлених цілей та задумів, жадоби до успіхів та звершень, гарних здобутків, щоб фортуна завжди переслідувала по життю. Звичайно міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою, добробуту у родинах, благополуччя, Божого благословення та терпіння на усьому життєвому шляху.

Друзі, любіть свій вік, дорожіть кожною хвилиною свого чудового життя. Успіхів вам в усьому.

Леонід Волков,

заступник голови ОМ

Атомпрофспілки