ДОЛУЧИЛИСЬ ДО МІЖНАРОДНОЇ АКЦІЇ

Працівники  Хмельницької АЕС нещодавно­ спостерігали за  незвичайною акцією, учасниками якої стали військовослужбовці військової частини 3043. Перед адміністративно-господарським корпусом  військові влаштували віджимання на руках від землі.

Своєрідний спортивний флешмоб зараз є популярним у нашій державі і триватиме він протягом 22 днів. Суть його полягає у підтримці учасників бойових дій із посттравматичним синдромом. Цифра «22» тут є символічною, бо за статистикою, саме стільки ветеранів війни що­дня накладають на себе руки. Аби привернути увагу до цієї проблеми, британські зірки Девідд Бекхем, Гай Річі та Джейсон Стетхем ще торік розпочали челенд­ж-естафету «22Pushup Challengе».

Цьогоріч Всесвітня акція дісталася й Хмельницького. Одними із перших участь у ній взяли представники Управління патрульної поліції, а згодом до них долучились і представники Національної гвардії України, які передали естафету своїм колегам із Хмельницької АЕС. Як зазначив командир військової частин­и 3043 полковник Павло Босий, який також брав участь у акції віджимання, естафету вони передають своїм колегам  - військовим частини з охорони Рівненської АЕС.

Наш кор.