Співпраця триває   

Співпраця «Самооборони» з  трудовими колективами Хмельницької АЕС триває майже рік. У листопаді активісти колективів  турбінного цеху, НТЦ,  цеху ТАВ зібрали та передали чергову фінансову допомогу у розмірі 7 270 грн для нетішинських військових.  Всі звіти з фото та чеками придбаної військової амуніції та іншими витратами «Самооборона» Нетішина передає від­повідальним особам в цехи та підрозділи для ознайомлення у трудових колективах.

Наведемо, як завжди, невеликий загальний  фінансовий звіт по зібраних та використаних коштах.

Турбіністи зібрали 5 560 грн.  Кошти були витрачені на закупівлю одного комплекту зимової форми Бундес, однієї кепки, двох пар берців зимових, двох зимових балаклав (981 грн);  одного зимового костюма військового (860 грн); трьох пар німецьких б/к берців (2250 грн ).

Трудовий колектив  ЦТАВ передав «Самообороні» 300 грн, на  які придбана куртка австрійської армії.

1410 грн зібрали працівники НТЦ. Ці кошти були витрачені на закупівлю пари берців зимових українського виробництва та бушлату зи­мового.

Нетішинська «Самооборона» забезпечує 130 нетішинців у 21 підрозділі ЗСУ та МВС. 

Усю зібрану допомогу та кошти ми витрачаємо адресно (персонально) саме на нетішинців у цих частинах. Наразі більшість придбаної військової амуніції відправляється службами доставки, а також видається родичам військових для самостійної відправки особистих передач. 

Основні проблеми у  військових зараз - це якісні зимові берці, зимова військова форма та термобілизна. Сподіваємось, що наша плідна співпраця буде продовжуватися і надалі, та ми зможемо разом забезпечити усім необхідним наших військових у зоні АТО.

Юрій Камозін,

координатор співпраці

з трудовими колективами  ВП ХАЕС

у ГО «Нетішинська самооборона»