Іншим за приклад

Невід’ємною складовою профспілкової організації ВП ХАЕС є цеховий комітет пенсіонерів, що нараховує на даний момент 725 осіб. При цьому минулого року цехком поповнився 41 особою, а 12 були поновлені у ор­ганізації. Не перший рік цехкомом опікує­ться Ольга Василівна Яськів, помічниками якої є ще дев’ять активістів.

Протягом року проведено 22 протокольно оформлених заходи, на яких розглядалися заяви пен­сіонерів про виділення матері­альної допомоги,  проведення суботників, вечорів відпочинку, туристичних походів, виключення з профорганізації за несплату внесків тощо.

У 2018 році цехком організував вечори відпочинку до 8-го березня та Дня енергетика, дві туристичні поїздки у Карпати і Закарпаття, два суботники з благоустрою закріпленої за ХАЕС території, висадження дерев. Дев’яносто чотири  пенсіонери отримали матеріальну допомогу на лікування та проведення складних операцій, сорок чотири отримали санітарно-курортні путівки, біля тридцяти осіб займаються в групі здоров'я.

Пенсіонери беруть активну участь в спартакіаді ХАЕС. Л.М. Ма­лько, Н.М. Кияк, О.М. Ткачук, О.П. Лузан, Г.М. Симонова брали участь у змаганнях з плавання, шашкових та  шахових баталій,  при цьому  З.К. Грибанова та В.П. Кузнецов вибороли призові місця.

Цехком організації пенсіонерів відчуває постійну увагу і підтримку з боку адміністрації ХАЕС та профспілкового комітету станції.

На знімку: пенсіонери прибирають місто