Командне срібло є, справа за індивідуальним

Українські шаблістки завоювали командне срібло на етапі Кубка світу з фехтування у венесуельському місті Каракас. У 1/8 фіналу Ольга Харлан, Олена Вороніна, Олена Кравацька та Аліна Комащук перемогли господарок турніру (45:28), далі виграли у Кореї (45:39), у півфіналі здобули верх над Польщею (45:44) і у фіналі поступилися Росії (24:45).

А ось в особистих змаганнях українки залишилися без нагород.

Буквально за крок від п’єдесталу пошани зупинилася нетішинка Аліна Комащук.

Всього одним ударом у чвертьфіналі Аліна поступилася француженці Манон Брунет (14:15). Отже, чемпіонка Маріель Загуніс (США). 

Аліна Комащук восьма, п’ятнадцята  Олена Кравацька; сімнадцята  Ольга Харлан;  Олена Вороніна двадцять сьома, сорок дев’ята та сімдесят шоста Галина Пундик і Ольга Жовнір.

 

Нетішинці виступають успішно

У вересні-жовтні проведено низку  змагань різного рівня, у яких взяли участь нетішинські спортсмени. Так, у Мукачеві на Кубку України з боротьби самбо відзначились два наших атлети. Зокрема, у вазі 74 кг срібним та бронзовим призерами стали Дмитро Бабійчук та Олександр Мирончук.

На чемпіонаті України з боротьби самбо серед кадетів у Кривому розі до трійки призерів потрапив Ярослав Давидчук (вага 72 кг).

Міжнародний меморіальний турнір з боротьби самбо пам’яті Архіла Чохелі, головного тренера збірної Грузії, який загинуцв у боротьбі з терористами,  став призовим для чемпіона світу Івана Васильчука. У вазі 90 кг він пробився у фінал і здобув срібло.

Всеукраїнський турнір з фехтування «Ліга 10-13» на призи Олімпійської чемпіонки Ольги Харлан засвітив маленькі зірочки з Нетішина. Так, серед дівчат 2004-2005 років Софія Коваленко була другою, а Аліна Рязанова – п’ятою. Іван Косік добився бронзи серед хлопчиків 2006 року, а Андрій Огойко у групі 2001-2002 років народження також виборов бронзу.

Відкритий турнір з боксу пам’яті І.Ващука, що проходив у смт Теофіполь, визначив нетішинців-переможців: у вазі 44 кг Анастасію Марушкевич та Микиту Ольшевського (28 кг), Олександра Міщенка (30 кг) і Максима Багнюка (57 кг).

Власна інформація