Комісійний  огляд  доріг

Після закінчення зимового періоду 2011 – 2012 років з метою визначення стану експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів у період з 20 березня до 15 квітня 2012 року працівниками ДАІ міста  Нетішина було проведено весняний комісійний огляд вищезазначених об’єктів.

До складу комісій входили представники служб автомобільних доріг, підрозділу ДАІ,  комунальних та експлуатуючих організацій.

Під час огляду були виявлені деформації у вигляді ямковості,   просідань тощо. Було також вказано і на незадовільний стан технічних засобів організації дорожнього руху: єдиний в місті світлофор не працює.

В актах огляду було відображено і ще ряд недоліків: відсутність або неналежний стан дорожньої розмітки, непрацююче на окремих ділянках зовнішнє освітлення. Були зазначені і строки по усуненню цих недоліків.

Особлива увага була приділена облаштуванню аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації ДТП, відповідності встановлених знаків маршрутного орієнтування схемам організації дорожнього руху та демонтажу дорожніх знаків, які вводять необгрунтовані обмеження для учасників дорожнього руху.

Слід зазначити, що в результаті оперативного реагування було проведено ямковий ремонт дорожнього покриття по вулиці Висоцького та Старонетішинській.

Підготувала 

Марія  Малашенкова