Для вас, юні і талановиті

конкурс «АЕС - ДОБРОБУТ - БАТЬКІВЩИНА»,  який проводить  ДП НАЕК «Енергоатом»  та профспілковий комітет компанії, а органі­затором у  Нетішині є Інформаційний центр Хмельницької АЕС

Позмагатися за звання найталановитішого в цьому році організатори конкурсу пропонують вам в трьох номінаціях: малюно­к, комп’ю­терна мультиплікація і декоративно-прикладне мистецтво. Вікові категорії: від 10 до 13 років і від 14 до 17 років.

Конкурс проходить у два етапи. Перший, від­бірковий, триватиме в містах-супутниках атомних станцій до 20 квітня. У цей період буде здійснено попередній відбір кращих творчих робіт. Їх автори - переможці першого етапу - в травні відправляться в триденну заохочувальну поїздку в Київ. І вже в столиці під час другого конкурсного етапу будуть визначені призери - ті, чиї роботи займуть перше, друге і третє місця в кожній з вікових груп в кожній номінації, а також головний переможець конкурсу - володар Гран-прі. За пропозицією журі, до складу якого увійдуть фахівці в галузі атомної енергетики і представники громадських організацій України, спеціальними призами (за оригіналь­ність і т.п.) можуть бути додатково заохочені ще по двоє учасників у кожній віковій групі.

Урочиста церемонія нагоро­дження з врученням пам’ятних подарунків авторам кращих робіт пройде за участю представників Міністерства енергетики та ву­гільної промисловості, ДП НАЕК «Енергоатом» та профспілки компанії.

Якщо вам від 10-ти до 17-ти і ви відчуваєте в собі творчий потенціал - поділіться своїм талантом!

Продемонструйте за допомогою творчих засобів своє ставлення до нинішнього і майбутнього атомної енергетики, а також держави Україна в цілому.

Не втрачайте часу. Подайте індивідуальну творчу роботу до Інформаційного центру Хмельницької АЕС за адресою вулиця Лісова, 6. Тел.: 4-05-46.

Зверніть увагу на вимоги:

• у жанрі «Малюнок (живопис)» робота повинна бути виконана у форматі А-3 (420х297 см) або схожому, але не більше 450х300 см;

• у жанрі «Комп’ютерна мультиплікація (флеш-анімація)» роботу слід підготувати у форматі MPEG4, MP4 або АVI;

• у жанрі «Декоративно-прикладне мистецтво» ваш твір має мати упаковку, зручну для транспортування;

Робота повинна бути підготовлена спеці­ально для конкурсу «АЕС - Добробут - Батьківщина» у 2013 році. Її можна виконати в будь-якій техніці або стилі, повнокольоровою або монохромною. До роботи слід долучити сканов­ану електронну версію (цифрове фото високої якості). До участі в конкурсі допускається не більше двох робіт від кожного учасника.