Кращi серед фiзкультурникiв галузi

 Завершились змагання XIV Спартакіади ФСТ «Атом України», у якій взяли участь шість команд галузі – чоти­рьох діючих атомних електростанцій, Чорнобильської АЕС та Жовтоводського гірничо-збагачувального комбінату.

Змагання проходили по одинадцяти видах спорту і за кращою сумою призових місць визначалась збірна-переможець. Цього разу фізкультурники Хмельницької АЕС випередили суперників у більшості видів єдиноборств. Зокрема наші фіз­- культурники не мали рівних у настільному тенісі, чоловічому волейболі, гирьовому спорті і пляжному волейболі серед жінок. У таких видах, як футзал, шахи, жіночий волейбол та армспорт ХАЕСівці дістались срібних позицій. Треті місця для команди здобули плавці та пляжні волейболісти (чоловіки). А ветерани футзалу пробились на четверту позицію. Відтак із загальним рахунком у 22 очка наша спортивна дружина стала кращою у галузі. Друге місце із 27 очками у фізкультурників Запорізької АЕС. Южноукраїнці відстали від них на дев’ять очок і увійшли у трійку кращих.

Назвати усіх причетних до перемоги непросто. Зазначимо найактивніших. Це Микола Вагнер, Сергій Харченко, Сергій Кузьмінчук, Юлія Зощук, Вікторія Сафронова, Дмитро Кравчук, Сергій Горбатюк.

Свою лепту у підготовку та організацію змагань вніс член профкому С.Пенчук.

Опікувався процесом під­готовки заслужений працівник фізкультури і спорту С.Балаян.

Генеральний директор Хмельницької АЕС М.Панащенко та голова профкому ППО ХАЕС М.Гук приділяють фізичному загартуванню членів колективу постійну увагу і вболівають за успіхи праці­вників станції не тільки під час змагань.

Власна інформація