Культурне розмаїття наших буднів

Культурно-масове життя працівників ВП ХАЕС продовжує вирувати. На запрошення місцевого Палацу культури  в березні наше місто від­відав «Лісапетни­й батальйон». Своєю безпо­середністю та глибокою народністю цей колектив завоював прихильність багатьох шанувальників. Коли слухаєш пісні у виконанні цих колоритних і неймо­вірно харизматичних жінок, всиді­ти на місці неможливо: ноги самі пускаються у танок, а настрій прос­то за­шкалює. Бо від кожної струме­нить така шалена енергетика, що зігрі­ває, наче сонце, і притягує, як магніт. Як мовиться, коментарі зайві.

Ще одним сюрпризом для наших працівників став виступ спі­вачки Альоші (Alyosha), однієї з найяскравіших зірок на сучасній українській естраді. Вона талановита, красива і неймовірно артистична. Ця зоряна красуня подарувала незабутній,  яскравий вечір для тих, хто відвідав її концерт.

Перше квітня здавна від­зна­чають як День сміху, коли можна пожартувати над будь-ким, сміятися із будь-чого без жодних образ, гніву та негативних емоцій у відповідь.

Такий незабутній настрій і подарували­ нетішинцям артисти українського театру м. Києва з сучасною комедією «ШАХРАЙКИ?.. ЛЕСБІЙКИ?!! КРАСУНІ!» Якщо доля підкинула тобі лимон - зроби з нього якщо не лимонад, то хоча б чай з лимоном. За цим принципом і живуть героїні комедії.  Глядачі під час вистави сміялись і плакали… І ще декіль­ка днів після вистави розмовляли фраза­ми героїв, довго пам’ятали смак фіналу, бажаючи знову повернутись до світу «Шахрайок...»

Розвіявши сірі робочі будні кольоровими жартами, радісними усмішками та розмалювавши їх яскравими фарбами, працівники ВП ХАЕС, відволіклися від напруженої щоденної роботи, потішили всіх своїми мистецькими здіб­ностями – організували конкурс­ стін­газет до Дня сміху. Ініціатором конкурсу стала культурно-масова комісія ППО ХАЕС. А сміялися, звичайно, із себе. Здебільшого демонструва­ли фотофакти з власного буденного життя, що чудово ілюстрували різноманітні кумедні ситуації. Було представлено 5 стінгазет, - ніби то й небагато, але вибрати переможця все-одно було важко. Найкращою роботою була визнана стінгазета ГТЦ – 1 місце за представлену роботу, 2 місце дісталося СІТ, а                         3 місце ‑ колективу ЦТАВ. Дві стін­газети працівників СІТ було наго­ро­джено за участь. Дякуємо всім, хто долучився до цього заходу.

За створенням подібних справ, звичайно, стоять люди. Повз увагу членів комісії  не проходить жодне свято, жодна подія. Дякуємо тим, чия енергія та величезний потенціал допомагають налаштувати нас на позитив і додати гарного настрою у атмосферу повсякдення.

 Світлана Іванова