Лiквiдували умовну пожежу в лiкарнi

Рятувальники 3-го державного пожежно-рятувального загону провели пожежно-тактичне навчання  з ліквідації умовної пожежі у  лікарняному корпусі державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №4» м. Нетішин.

Метою навчань була перевірка дій аварійно-рятувальних підрозділів, медперсоналу та керівництва лікувального закладу на випадок виникнення надзвичайної ситуації.

За задумом навчань, внаслідок порушення правил пожежної безпеки в приміщенні архіву виникла пожежа на площі 40 м2. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів верхні поверхи сильно задимлені, пожежа поширюється на всю площу архівного приміщення, загрожуючи суміжним та вище розташованим приміщенням.

Вже за дві хвилини до місця навчань прибув черговий караул оперативно-рятувальної служби, працівники поліції, керівництво медичного закладу.

Рятувальники 3-го ДПРЗ створили штаб з ліквідації умовної пожежі, до якого ввійшли спеціалізовані служби та адміністрація об’єкта, організували евакуацію хворих та гасіння пожежі. Загалом, до навчання було залучено 24 співробітники служб екстреного реагування міста та шість одиниць техніки.

                                                                            Власна інформація