Масове заняття спортом на головній площі міста

Весна – пора, коли більшість із нас критично оглядає себе в дзеркалі і в черговий раз обіцяє своєму відображенню з понеділка зайнятися спортом. Проте не варто чекати понеділка: слід розпочати тут і зараз. У цьому впевнені адміністрація  КЗ «Палац культури міста Неті­шина» та фітнес-клуб «Pozitive» - орга­нізатори спор­тивного флешмобу» «Живи спортивно! Займайся позитивно!», який 27 квітня проходив на головній площі міста.

Команда фітнес-клубу під керівництвом тренерів Олени Василюк, Ольги Брус, Тетяни Закалюжної у середмісті  продемонстрували нові спортивні напрямки «Jamping», «Step», «Fit tango», «Stretching», в яких вдало поєднані кардіонавантаження, силові вправи та танцювальні елементи. Глядачам запропонували приєднатися до тренування і чимало з них відгукнулося на заклик. Отож, тренування під відкритим небом тривали близько двох годин. Організатори досягнули головного: довели, що спорт – це не нудні повторювані вправи, а – яскраве дійство, запальні танці, спілкування та з користю проведений час. 

Учасників заходу привітала начальник відділу молоді та спорту виконкому Любов Рябчук. Фахівець нагородила фітнес-клуб «Pozitive» грамотою виконкому за популяризацію здорового способу життя, підтримку фізичного здоров’я та краси населення міста Нетішина.

Подібні заходи для Нетішина – новина та дивина. Проте для інших націй, де дбають про здоров’я населення, масові безкоштовні заняття спортом у парках та на площах – норма. Сподіваємося, що й ми до цього доростемо!

Леся Ліщенко