Ми працюємо для вас та ваших дітей

Одним із пріоритетних завдань комісії профспілкового комітету по роботі з дітьми і шефській роботі є постійний пошук нових форм та методів діяльності. Стало традицією, що діти працівників ВП ХАЕС оздоров­люються в літніх таборах відпочинку, набираються позитивних емоцій та вражень, приїжджають додому відпочившими та зміцнілими.

Але це тільки частинка літа, а решта часу залишається у дітей не зайнятою. Тому на одному із засі­дань комісії було прийнято рішення спробувати розважити наших дітей по-іншому. А саме – за­пропонувати батькам екскурсійні поїздки з дітьми до м. Львова з відвідуванням аквапарку, взявши на себе (тобто на членів комісії) всю організаційну частину поїздок.

На даний час відбулось вже три екскурсійні поїздки – 19-20 і 26-27 травня та 28-29 липня цього року. В програмі поїздок була екскурсія по старій частині центру міста Львова і відвідування аквапарку. Також додатково були запропоновані екскурсії до Шевченківського гаю, на Личаківське кладовище, у Олеський­ замок (за бажанням членів групи).

Сподіваємось, що діти, як і їх батьки, отримали задоволення від побаченого, розширили кругозір і, хоч на короткий час, але забули про літню спеку, забавляючись в аквапарку.

Звичайно, усі побажання та зауваження батьків ми візьмемо до уваги, адже це нова для нас справа, і досвід нам необхідний. Комісія готова і надалі працювати в даному напрямку, якщо він отримає вашу підтримку, адже дозвілля, активний відпочинок наших дітей – один з основних напрямків нашої роботи. То ж давайте співпрацювати, шановні батьки!

Р.S. Фотогазети про екскурсії до м. Львів, як своєрідний звіт про поїздки, можна побачити в профкомі ВП ХАЕС.

Ріта Грицаєнко,

член комісії РДіШР

На знімку: наймолодша учасниця екскурсії Ліза Буліч під час відвідин аквапарку