Милосердя як вияв любові

Нетішині понад 170 дітей із обмеже­ни­ми можливостями. Регіон додає до цієї цифри ще значну кількість юних громадян, які потребують нашої спільної уваги, турботи, любові. Цьогоріч вкотре члени комісії по роботі з дітьми і шефській роботі профкому ХАЕС та працівники міського Палацу культури провели святковий захід для підшефних – вихованців Берездівського ліцею­, місцевих дітей з обмеженими можливо­стями. Це було веселе та пам’ятне для учасників дійство, адже організатори створили атмосферу опіки і любові, тепла та затишку. Діти отримали емоційний заряд, взяли участь у іграх та розвагах.  Цьогоріч дітей чекало частування солодощами – цукерками, печивом та чаєм, тож, сподіваємось і діткам, і батькам було зручно спостерігати за дійством, сидячи за накритими столами і пригощаючись смаколиками. На наше запрошення завітали на свято і наші підшефні. Для 11 вихованців  Берездівського ліцею на замовлення ПК ВП ХАЕС був наданий транспорт для доставки дітей до Нетішина і назад до Берездова. Реакція не забарилась. Адміністрація Берездівського ліцею наді­слала слова подяки організаторам наступного змісту.

«Кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердним один до одного, любити і цінувати життя, але люди розуміють життя по-різному. Одні живуть для себе в багатстві, в розвагах, а другі творять добро і залишають гарний слід та пам'ять на багато років.

Таким гарним і добрим партнером Берездів­ського ліцею є наша Хмельницька атомна електростанція. Ця організація вже не вперше допомагає матеріально нашій школі.

Ми щиро дякуємо заступнику генерального директора з економіки та фінансів – Альвіні Петрівні Шестак, начальнику відділу соціального розвитку Сергію Олександровичу Ільющенкову, усім пра­ців­никам енергоремонтного підрозділу та цеху господарського забезпечення, шефам з профкому.

Дорогі наші партнери, ваша підтримка – це свідчення вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця­ бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Хай Господь сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і частку душі, подаровану нашим дітям.

Щира подяка вам, шановні добродії, від адмі­ністрації Берездівського ліцею за те, що проблеми нашої школи ніколи не залишають вас байдужими, що ваше милосердя, порядність, щирість приносять нашим дітям лише гарний настрій та хвилинки щастя».

Члени комісії по роботі з дітьми і шефській роботі висловлюють щиру подяку підприємцю Оксані Боднар, яка вже не вперше надає для потреб дітей з обмеженими можливостями безліч солодощів і смаколиків. Бо має добре і щире серце! Велика подяка всім нашим колегам, які не можуть бути байдужими до чужих проблем!