Молодiжний рух ВАО АЕС сповiдує прогрес

6 вересня в режимі відеоконферен­ції проведено нараду представників ВАО (Всесвітня організація операторів, що експлуатують атомні електростанції) на майданчиках АЕС. Для участі в нараді були запрошені представники молодіжного руху ВАО АЕС. Розглянуто результати діяльності та подальші перспективи. Позитивно оцінено активну участь молодого покоління АЕС України.

На майданчику Хмельницької АЕС молодіжний рух очолює начальник зміни енергоблока Олександр Хомич. Члени осередку беруть активну участь в заходах ВАО АЕС. Зокрема провідні інженери з управління реактором Олександр Судак і Олександр Рудик брали участь у місіях технічної підтримки. Провідний інженер ПТС Олександр Третяк, оператор СВО Костянтин Кіяк і НЗБ Олександр Хомич - у партнерській перевірці ХАЕС.

Не забуває молодь і про дозвілля. В кінці серпня  проведено триденний зліт, у якому взяли участь як члени молодіжного руху ВАО АЕС, так і представники Українського ядерного товариства.

Ставши членом молодіжного руху, молоді працівники станції зможуть розширити свій кругозір і ближче познайомитися з програмами ВАО АЕС.

Дмитро Шубовський,

представник ВАО АЕС на ХАЕС