На Хмельницькій АЕС розпочато планову перевірку охорони праці та промислової безпеки

23 листопада поточного року у ВП ХАЕС розпочато планову перевірку щодо дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час експлуатації технологічного обладнання та виконання виробничих завдань. Перевірку проводять представники Управління Держпраці у Хмельницькій області.

Протягом трьох тижнів фахівці Держпраці здійснять перевірку основних цехів та підрозділів атомної станції на предмет виконання законодавчих норм та установлених правил: дотримання промислової безпеки під час експлуатації електроустановок; вантажопідіймальних механізмів та посудин, які працюють під тиском; паропроводів гарячої води; забезпечення працівників спецодягом та засобами індивідуального та колективного захисту та ін.

Вивчаючи стан охорони праці та промислової безпеки на Хмельницькій АЕС, провідні фахівці Управління Держпраці відвідають також­ навчально-тренувальний центр ВП ХАЕС, для ознайомлення з організацією проведення навчання та перевірки знань з даної тематики.

Планова перевірка з питань охорони праці та промислової безпеки триватиме на Хмельницькій АЕС до 11 грудня цього року.

Фото Олександра Шустерука