На полi бою i в громадському життi вони на висотi

З метою сприяння патріотичного духу в суспільстві, вшанування мужності й героїзму працівників ВП «Хмельницька АЕС», які були мобілізовані для захисту незалежності та територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисника України нагороджено

Почесною грамотою ВП ХАЕС:

слюсаря-ремонтника 4 розряду дільниці з технічного обслуговування та ремонту об’єктів водовідведення КГ Ігоря Володимировича ДУБІНУ, охоронника 1 розряду ЗВВО Віктора Борисовича ЛЕЛЯХА,  тракториста 4 розряду ТрЦ Віталія Олексійовича БЕГУСА, монтера колії 3 розряду ТрЦ Олександра Вікторовича КУЧЕРА, програміста системного відділу системного забезпечення інформаційних технологій СІТ Сергія Васильовича ФРАНЧУКА,  слюсаря-ремонтника 4 розряду дільниці з технічного обслуговування та ремонту об’єктів водовідведення КГ Ігоря Володимировича ТРОХИМЧУКА,  налагоджувальника зварювального й газоплазморізального устаткування 4 розряду служби зварювання ЕРП Андрія Дмитровича ШПАКОВИЧА,  електрозварника ручного зварювання 4 розряду дільниці ремонтних робіт із зварювання та наплавки ЕРП Максима Андрійовича ЛАХМАНА, ізолювальника-плівочника 3 розряду дільниці №1 з ремонту об’єктів промзони РБУ ЕРП Олександра Сергійовича ЛОЗІНСЬКОГО,  охоронника 1 розряду ЗВВО Михайла Віталійовича ЛЕЩУКА.

 

За активну громадську позицію, надання допомоги органам внутрішніх справ у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки та з нагоди Дня захисника України відзначено

Почесною грамотою ВП ХАЕС:

слюсаря з ремонту РТУ 4 р. дільниці з ремонту та технічного обслуговування трубопроводів, арматури та посудин ТЦ ЕРП Вадима Валерійовича КРАМАРА, слюсаря-ремонтника 4 р. дільниці з дезактивації спецодягу та санпропускного режиму ЦДПРВ Сергія Андрійовича НАУМУКА,  ізолювальника з термоізоляції 5 р. дільниці з ремонту і монтажу теплоізоляції тепломеханічного устаткування трубопроводів і конструкцій  ЕРП Володимира Миколайовича ПОЛІЩУКА, слюсаря з ремонту реакторно-турбінного устаткування 6 р. дільниці з ремонту устаткування спецводоочищення і переробки радіоактивних відходів ЕРП Петра Григоровича САЙКА, слюсаря з ремонту РТУ 6 р. комплексної дільниці з палива та реактора ЕРП Владислава Олексійовича СОЛОНЧУКА, електрослюсаря з ремонту й обслуговування автоматики та засобів вимірювань електростанцій 5 р. ЕЦ Євгена Павловича СТУКАЛА, майстра з ремонту устаткування 1 групи дільниці з ремонту механічної частини СУЗ-М та ВБ ЦТАВ Івана Анатолійовича ФЕДОРЧУКА.

Відзначено Подякою ВП ХАЕС:

оператора реакторного відділення 5 групи ЦВіК Юрія Федоровича ЗЕМБІЦЬКОГО, слюсара з ремонту реакторно-турбінного устаткування 5 р. дільниці з ремонту устаткування хімводоочищення і блочної знесолюючої установки ЕРП Олександра Костянтиновича МИРОШНІЧЕНКА, майстра з ремонту приладів та апаратури 1 групи лабораторії СВРК ЦТАВ Едуарда Михайловича СВАРИЧЕВСЬКОГО, начальника лабораторії систем внутрішньо-реакторного контролю ЦТАВ Дмитра Даниловича СМАЛІЙЧУКА (на знімку), комірника кризових центрів і захисних споруд УПАГР Славу Леонідовича ХОЛШЕВНІКА.