На призи Пiщевського

Відкритий чемпіонат міста і КДЮСШ ППО ХАЕС  на призи А.Піщевського серед юнаків 2005 року народження вдруге проведено на стадіоні «Енергетик». До участі були запрошені команди із центрального та західного регіонів України. Генеральним спонсором турніру виступив керівник фірми «Еліта – Буд» м. Краків (Польща), вихованець тренера Леоніда Коробчука Андрій Піщевський. До Нетішина приїхали команди «Еврошпон» із м.Смиги, ДЮСШ міст Старокостянтинова, Дубно, Березне, Полонне та смт Оженин.

Команди розподілились на дві групи. Надзвичайно впевнено грала команда ДЮСШ-2005 тренера і головного судді змагань Л.Коробчука. В групі «А» вони здолали з рахунком 3:0 однолітків Оженина, мінімально перемогли березненців і зіграли унічию з представниками Дубно, які також пробились до фіналу.

У групі «Б» також надійно відіграла команда ДЮСШ-2006, якою опікується заслужений  тренер України Володимир Моцюк. Наймолодша команда турніру у хорошому стилі переграла футболістів Старокостянтинова та Полонного (4:0 у обох поєдинках), та зіграла унічию 1:1 з «Єврошпоном». Волею жереба у півфіналі зійшлись КДЮСШ–2005 та «Єврошпон» і КДЮСШ-2006 та ДЮСШ м. Дубно. І обидві нетішинські команди святкували перемоги. Фінальна гра між нетішинцями була видовищною, по-спортивному азартною. Перемогу святкували старші за віком. Двома голами відзначились Н.Пономаренко та А.Оліферук. У боротьбі за третє місце сильнішою виявились «єврошпонівці».

Трійка призерів і всі інші учасники не залишились без призів. Переможці отримали з рук А.Піщевського кубки, оригінальні медалі, фірмові дипломи, а решта юних футболістів – багатокілограмові торти та пакети з соками.

Турнір набуває традицій, і всі вже сподіваються на участь у турнірі 2018 року. Суддівство цього разу забезпечували Ю.Тюпкін, Д.Кравчук, О.Чутченко, медичний бік ліг на плечі лікаря О.Дебопре. На щастя, йому не довелось застосовувати свої знання і навички.

Кращими на турнірі були воротар Назар Власюк,  півзахисники Назар Струмуляк, Сергій Галамага, Артур Блащук, півзахисники Назар Хандрук, Максим Мельничук, Костянтин Муромський, нападники А.Оліферук та Н.Пономаренко.

Фото Сергія Галамаги

 

Стартували у першості України

Дві нетішинські команди КДЮСШ ППО ХАЕС стартували у першості України з футболу у першій лізі. Проведено три тури. На даний момент результати не надто радісні. Наші юнаки вдома двічі програли «Поділлю» з Хмельницького. На виїзді у м.Березне також два програші. У третьому турі вдома «старша» команда на п’ять м’ячів представників ФК «Локомотив» зі Львова відповіла двома, а от менші перемогли своїх однолітків всуху з рахунком 5:0. Голи забили В.Худий –три, і по одному П.Трембач та І.Шитюк. Попереду у «старших» гра у Новояворівську, а молодші їдуть звітуватись у Львів.

Петро Шелепало