На теплотi серця не економить

Ганна Миколаївна Виклюк працює економістом 2 категорії групи архіву договірного відділу.  На станцію прийшла у рік пуску другого енерго­блока, коли колективу знадобились нові кадри різних спеціальностей. Людині з вищою педагогічною освітою не становило великих зусиль опанувати професію дезактиваторника цеху дезактивації. Згодом перевелась на посаду техніка  договірного відділу, а з 2007 року працює економістом цього підрозділу.

За збіглі одинадцять років Ганна Миколаївна зарекомендувала себе досвідченим працівником. Вона відповідально та сумлінно ставиться до виконання посадових обов’язків, які передбачають ведення та підтримку в актуальному стані договірної бази ВП ХАЕС, зберігання оригіналів укладених договорів. У повсякденній роботі вміло застосовує набуті знання. Дисциплінована, підтримує ділові стосунки з працівниками інших служб і відділів, з якими співпрацює. В колективі користується повагою та авторитетом. Дбає про  підвищення професійного рівня.  

Нині на життєвому календарі Ганни Микола­їв­ни висвітилась цифра 50. Звичайно, радість ювілею з нею розділили подруги по роботі, а також чоловік Петро, який давно трудиться у транспортному цеху станції, син Микола, студент Рівненського національного водного університету, дочка Катерина та внучка Софія.

Ганна Миколаївна економіст, але не економить на доброму слові, теплоті. Ще багато справ попереду, вже є певні підсумки. І хочеться побажати їй добра, здоров'я та усіляких земних благ.

Колеги