На власному прикладi

Інженер дільниці з ремонту засобів обчислювальної техніки цеху теплової автоматики та вимі­рювань Максим Штойко на ХАЕС працює чотирнадцять років. За цей час проявив себе досвідченим спеціалістом, якому часто дові­ряють відповідальні роботи. Він є членом комісії з продовження терміну експлуатації першого енерго­блока Хмельницької АЕС, займається підготовкою відповідної документації.

Під час ремонтної кампанії на першому енергоблоці Максим Штойко бере участь у технічному обслуговуванні та ремонті датчиків термічного контролю реактор­ного та турбінного відділень. За його словами, спеці­алісти цеху теплової автоматики та вимірювань успішно провели ремонтні роботи на обладнанні каналів безпеки, зараз готується відповідна документація.

У колективі цеху теплової автоматики та вимірювань Максима Штойка знають не тільки, як високоерудованого спеціаліста, а й пропагандиста активного відпочинку та організатора спортивно-масових заходів.

До занять фізкультурою та спортом Максим Миколайович заохочує інших власним прикладом: бере участь в усіх ігрових видах спорту, результати змагань яких йдуть у залік Спартакіади               ВП ХАЕС, також є гравцем  команди з волейболу «ХАЕС-НАЕК», яка входить до вищої  ліги України.

Наш кор.

На знімку: інженер Максим Штойко під час ремонтної кампанії на першому енергоблоці.

Фото Олександра Шустерука