Не лише виробничими завданнями

Культурно-масовій роботі профспілкова організація Хмельницької АЕС тради­ційно приділяє  значну увагу. Прізвища тих, хто за покликом серця організовує цей напрямок діяльності профспілкового комітету, знайомі більшості членів профспілкової організації. Це член профспілкового комітету ХАЕС С.Р. Іванова, відомі масовики-витівники Наталія Вячеславівна Новікова, Дмитро Вікторович Поляков та інші.

Комісією протягом року проведено 18 засідань. Згідно з «Перспективним планом роботи комісії з культурно-масової роботи на 2018 рік» та «Орієнтовними графіками поїздок на І та ІІ півріччя 2018 року»  проведено низку заходів з організації змістовного відпочинку членів профспілки.

Перераховувати конкретику досить довго, адже здійснено екскурсійні поїздки по Прикарпаттю, Закарпаттю, Буковині, Центральній Україні із відвідуванням історичних місць та об'єктів; театрів та концертних залів Славути, Рівного, Львова; працівники ХАЕС виїздили на лижні катання на схили Карпат, відвідували  термальні басейни Західної України  тощо.

Активісти з цехів і підрозділів брали участь у концертних та святкових заходах, які органі­зовувались у Нетішині; разом святкували ви­значні дати підрозділів ВП ХАЕС, День енергетика. З нагоди дня сміху  проведено конкурс стінгазет, фотовиставку у галереї АРТ-Пласт. Різноманітними заходами, змістовним відпочинком протягом 2018 року було охоплено близько 1000 осіб.

Зі всіма непорозуміннями чи проблемами, які виникали в процесі роботи, члени комісії справлялись оперативно та результативно, адже діяльність комісії відзначалась гарною попередньою організацією, чіткістю та гідними результатами.

На знімку: відпочинок в горах