Непоступливі

Команда юних футболістів КДЮСШ під керівництвом заслуженого тренера України Володимира Моцюка взяла участь у зональних змаганнях Хмельницької області на призи «Шкіряного м’яча»­. Нашим  футболістам  протистояли однолітки  з різних міст області. Зокрема нетішинці виграли у шепетівчан 6:2, представників Полонного 2:0, здолали команду Берездова 7:2. Нічийний результат – 0:0 було зафіксовано у грі з ізяславськими підкорювачами шкіряного м’яча. Краща різниця забитих та пропущених м’ячів та наявність більшої кількості залікових очок вивела неті­шинців на перше місце. Ці ж дружини вийшли на фінальну зональну гру, у якій переконливу перемогу здобули однолітки Нетішина – 7:0.

Далі наші гравці відправились у Хмельницький, де зібрались кращі команди з усіх куточків області – всього шість колективів. Північну зону крім наших футболістів представляли ізяславці. Жеребкування звело хлопців КДЮСШ ХАЕС із однолітками Деражні та Красилова.  Перші отримали у ворота сім м’ячів, на що відповіли двома, а красилівці програли із «сухим» рахунком 2:0. В іншій групі ізяславці також перемогли своїх суперників і втретє в турнірі вже в обласному фіналі зустрічались з підопічними Володимира Моцюка. Нетішинці налаштувались по-бойовому і закотили вісім безповоротних м’ячів у ворота суперника. Блискуче зіграли Влад Тарасевич, Вадим Другов, Назар Половніков. Влад за весь турнір провів у ворота суперників вісім м’ячів, Вадим – п’ять, Кирил Величко – три. Крім них честь Нетішина захищали Артем Смолій, Святослав Стаканчук, Юрій Лукащук, Максим Зубаль, Фоад Хілал, Влад Жолтовський, Олексій Ільїн, Роман Голуб, Георгій Галамага, Євген Медвідь.

Команда отримала медалі, два «Призових» м’ячі» та путівку на  Всеукраїнські зональні змагання. Побажаємо їм нових перемог.

Петро Шелепало