Нетішин залишається  під пильним оком камер відеоспостереження

Як планувалось ще у 2015 році, у нашому місті було встановлено додаткові камери відеоспостереження в місцях найбільших скупчень людей, у тому числі на перехрестях та виїздах з міста. Таким чином, за кошти міського бюджету було придбано та встановлено 16 відеокамер. Запис ведеться на максимально можливій якості й зберігається тривалий час. А головне – виводиться на монітор у Нетішинське відділення поліції. Завдяки цьому вкрай необхідному придбанню працювати над попередженням правопорушень та злочинів на території міста поліції стало значно простіше. Такі заходи мають підвищити безпеку городян, а у разі вчинення правопорушення, полегшать шлях встановлення істини.

Нетішинське відділення поліції Славутського відділу ГУНПу Хмельницькій області

***

Паркування автомобілів на газонах міста знову коштує дорого

На черговому засіданні адміністративної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради розглянуто 21 протокол про адмінпорушення.

Із 21 розглянутої справи 10 стосувалися порушень паркування транспортних засобів на газонах (ст. 152 КУпАП). Штрафи склали від 340 до 850 гривень.

За порушення тиші у нічний час (ч.1 ст.182 КУпАП) на чотирьох нетішинців накладені адміністративні стягнення у вигляді штрафу на суму 170 гривень.

За порушення правил користування житловими будинками і житловими приміщеннями (ст. 150 КЗпАП) нетішинці доведеться сплатити 170 грн штрафу.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ

виконавчого комітету

міської ради