В Енергоатомі визначено переможців конкурсу на створення корпоративної сувенірно-подарункової продукції

За умовами конкурсу учасники могли надати на розгляд журі готовий зразок сувенірно-подарункового виробу або макет такого виробу.

Організатори конкурсу метою його проведення ставили залучення ініціативних працівників Енергоатома до діяльності з підвищення іміджу та популяризації атомної енергетики, а також налагодження ефективної внутрішньокорпоративної комунікації та обміну ідеями серед працівників Енергоатома. Крім цього організатори розраховували, що роботи учасників можна буде використати для створення оригінальних корпоративних сувенірно-подарункових виробів власного виробництва, які найбільшим чином відображають основні принципи роботи Компанії, які виражено у слогані «Безпечно. Надійно. Екологічно».

Приємно, що серед переможців два представники колективу Хмельницької АЕС. У номінації «Великий подарунковий сувенір для нагородження організації чи окремої особи з відповідної значної події» І місце  виборола Олена Василівна Балагурі­на – за  таріль з оригінальним розписом, а третє -  Наталія Миколаївна Борковська, яка представила оригінальну вазу.

Друге  місце у Андрія Федоровича Осауленка (ВП «Аварійно-технічний центр»), який запропонував макет настільної стели з логотипом і підсвітлюванням.

У номінації «Роздатковий сувенір для розповсюдження в рамках заходів, що проводяться ДП «НАЕК «Енергоатом», переможцями стали: І місце  –  Віктор Петрович Саворона (ВП «Рівненська АЕС») – листівка з паливною таблеткою; ІІ місце – Андрій Федорович Осауленко (ВП «Аварійно-технічний центр») – розкладна конструкція з кубів із зображенням АЕС; ІІІ місце – Олександр Павлович   Куликов та  Віталій Григорович Притика (ВП «Атоменергомаш») – брелоки.

Переможці конкурсу отримають грошові премії.

На знімках:  роботи представників ХАЕС