Нетішинські юні музиканти знову з відзнаками

Нещодавно в Хмельницькому відбувся обласний конкурс виконавців на духових і ударних інструментах, в якому взяли участь вихованці Нетішинської музичної школи.

Високий рівень виконавської майстерності продемонстрували учні викладача Володимира Борінова та концертмейстера Оксани Кацан.

За рішенням журі друге місце присуджено Назару Шпаку, третє – Максиму Борінову. Перед організаторами конкурсу також виступили Ілля та Микола Міщені, Андрій Калашнюк.

Велика конкуренція була серед виконавців на дерев’яних інструментах. Глядачі мали змогу почути виступи Назара Бродовського, Олександра Шпака. Симпатії суддів одержав Михайло Басараб. Йому було присуджено третє місце. Відповідні відзнаки дістались також викла­дачу Ігореві Козачку та концертмейстеру Лесі Лі­-щенко.­

Нагороди вищого гатунку вдалося привезти з конкурсу вихованцям викладача-методиста Іванни Сиваківської та концертмейстера, старшого викладача Оксани Зінов’євої. Владислав Соболевський зумів зайняти єдине перше місце у молодшій та старшій віковій категоріях. Не посоромив нетішинських юних флейтистів Артур Корінков. Він зайняв друге місце. Третю сходинку на своєрідному музичному п’єдесталі посіла Аня Подколзіна. Схвальні відгуки суддів прозвучали на адресу Юлії Балтажи, Дар’ї Петренко.

Власна інформація