Об’єднані творчістю

У працівників відділу документації виробничо-технічної служби робота відповідальна, бо пов’язана із оформленням різних документів, які потрібні для підтримки низки технологічних процесів на електростанції. Дехто з них у вільний від роботи час примудряється реалізувати себе у різних захопленнях. Хороший приклад для наслідування подає начальник відділу документації Світлана Іщук. Вона тривалий час практикує вишивання картин бісером. Це копітка і творча праця. Майстриня перевагу надає створенню сюжетів на релігійну тематику, до снаги й пейзажі, натюрморти.

Подібне хобі має інженер Тетяна Пенчук. Їй також підкоряється голка з ниткою під час вишивання за різними методиками. Авторськими виробами творчої жінки захоплюються рідні та знайомі. Дехто з них має ексклюзивні вишиті сорочки, що стає предметом особистої гордості за талант, дарованим Всевищнім.

Інженер Марія Нех часто знаходить спільну тему для спілкування з колегами, бо ж має хороші навики у вишивані бісером.

А плодами особистих старань інженера Світлани Волконенкової можна не тільки милуватись, а й дегустувати. Вона захоплюється кулінарією і обрала найсолодший напрям – торти. Це принаймні не заважає жінці пізнавати світ. Мандри дозволили  неодноразово милувалась архітектурними шедеврами Іспанії, Італії, Греції.