Обговорено плани та перспективи розвитку найбільшого підприємства області

13липня в рамках робочого візиту Хмельницьку АЕС відвідав очільник Хмельницької обласної держадміністрації Олександр Корні­йчук та голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега.

Під час перебування на Хмельницькій АЕС делегація відвідала навчально-тренувальний центр,  де ознайомилася із основами фахової та спеціальної підготовки персоналу на атомній станції. Зокрема, на повномасштабному тренажері блочного щита управління гостям змоделювали позаштатну ситуацію, з якою справно впорався навчений персонал.

В рамках програми візиту делегація побувала в машинному відді­ленні, на блочному щиті управлі­ння першого енергоблока, а також відвідала будівельний майданчик 3-го і 4-го енергоблоків. Оглянувши основні об’єкти стратегічного підприємства, голова Хмельницької обласної держадміністрації Олександр Корнійчук відзначив важливість добудови нових енергоблоків для енергетичної незалежності України, для подальшого економічного зростання області. «Це питання, яким необхідно займатися на державному рівні, адже це додаткові інвестиції для держави, області та міста атомників», – зауважив очільник Хмельниччини.

Задоволений побаченим і голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега, який в свою чергу, відзначив високий рівень безпеки підприємства та захищеності персоналу.

Під час зустрічі з керівництвом енергетичного підприємства гості отримали детальну інформацію про основні виробничі показники діяльності Хмельницької АЕС, а також спільно обговорили подальші плани та перспективи розвитку енергетичного велетня Поділля.

 Фото Олени Веселової