Олімпійці  подарували радість і гордість

Коли зі сцени лунали вітання з нагоди Дня незалежності з уст міського голови Олександра Супрунюка, заступника генерального директора з кадрів та соці­ального розвитку Хмельницької АЕС Віктора Демидюка, голови правління ПАТ «УБ ХАЕС» Дмитра Оцабрики, стало відомо, що до рідного міста завітали наші земляки, учасники Олімпіади в Ріо Аліна Комащук та Вікторія Ткачук.

Живим коридором дівчата-спортсменки пройшли на сцену, а поряд – рідні, знайомі. Досягненням фехтувальниці Аліни Комащук можна по праву гордитися. Срібна олімпійська медаль дісталась українській команді у важкому протистоянні з іменитими спортсменами світу. Наша збірна проявила свій харак­тер і все ж таки ступила на одну зі сходинок престижного світового п’єдесталу. А традиції були започатковані рані­ше, перше олімпійське золото на олім­піаді в Пекіні завойоване також за участі нетішинок – Галини Пундик та Ольги Жовнір.

Після офіційного вітання очільника місцевої територіальної громади олім­пійки охоче поспілкувались із жителями Нетішина та взяли участь у імпровізованій фотосесії (на знімку).

Місто енергетиків готове до нових звершень та перемог. Талантів та ентузіастів тут ніколи не бракує.

Олександр Шустерук

Фото автора