Перемогли «Нетішинські джури»

На базі загальноосвітньої школи №1 відбувся міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Головна мета заходу - виховання дітей у дусі патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров’я.

Участь у змаганнях взяли юні козаки загальноосвітніх шкіл міста - «Рояни», «Котигорошки», «Залізні вовки», «Козаки Поділля» та поза­шкіль­ного навчального закладу «Центр туризму і крає­знавства учнівської молоді м. Нетішин» «Нетішинські джури».

Вітали учасників гри нача­льник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько і начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Любов Рябчук. Осторонь такої події не залишились й військовослужбовці військової частини 3043 Національної гвардії України. Особовий склад частини продемонстрував юним нетішинцям майстер-клас з військової підготовки.

У напруженій командній боротьбі та особистих змаганнях учасники продемонстрували знання, вміння та практичні навики у таких конкурсах, як «Смуга перешкод», «Стрі­ль­­ба», «Рятівник», «Ватра», «Добре діло», «Відун» тощо. За результатами міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») перемогу здобули «Нетішин­ські джури» («Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді м. Нетішин»). Переможці представлятимуть Нетішин  на обласному етапі. Оцінювала учасників заходу професі­йна суддівської комісія, до складу якої увійшли і досвідчені військовослужбовці - учасники АТО.

Фото  Павла Ананьїна