Переможний фiнал чемпiонату областi з футзалу

Фінальний етап чемпіонату області з футзалу проходив на паркеті спорткомплексу «Енергетик» і приніс уболівальникам гри чимало приємних хвилин. До заключних ігор нетішинські футзалісти вже мали у запасі шість очок та вважались фаворитами. Команди зі Славути, Шепетівкки, смт Дунаївці та станції Дунаївці мали по три очки і це надавало значної інтриги боротьбі за трійку призерів. «Енергетик–Міклуш» та шепеті­вський «Темп» першими вийшли на паркет. Було сподівання, що шепетівчани складуть гідну конкуренцію нашим гравцям. Проте вже у першому таймі позначилась перевага команди енергетиків. На п’ятій хвилині відзначається Олександр Чутченко, на дев’ятій Євген Царук подвоює результат, а наприкінці першої двадцятихвилинки Юрій Стасюк доводить рахунок до 3:0. Другий тайм не вніс коректив. На 22 хвилині зі штрафного, а на 29-й з гри Віктор Каращенко закриває всі питання щодо переможця – 5:0. Впевнено стояв у воротах Ігор Лихвар, команда дружно переходила в атаку і вправно захищалась. У грі з «Крилами Рад» станції Дунаївці енергетики пообламували суперникам крила, закотивши шість «сухих» м’ячів. Двічі відзначився Олександр Чутченко, забивали Юрій Стасюк, Віктор Каращенко, Євген Царук та Олександр Джурелюк.

У решті матчів визначились призери. Друге місце завоювали славутчани, третє – футзалісти смт Дунаївці. За третє місце була боротьба до останніх хвилин матчу “Декорленд” (Славута) – “ФК Дунаївці” (Дунаївці), адже в разі поразки більше ніж у два м’ячі команди із Дунаївців, третє місце посідала команда “Темп” (Шепетівка). Але на 38 хвилині матчу гравець команди “ФК Дунаївці” Олег Сушинський забив важливий бронзовий гол (4-2), і таким чином за різницею забитих та пропущених м’ячів третє місце посіла його команда.

За команду «Енергетик – Міклуш» грали праці­вники ХАЕС Ігор Лихвар, Максим Юрчук, Олександр Чутченко, Віктор Каращенко, Юрій Стасюк, Євген Царук, Іван Бортник, Владислав Клюс, Олександр Джурелюк, Микола Гайдук, Роман Друзь та інші.  Тренери колективу – Дмитро Кравчук та Юрій Тюпкін. Колектив висловлює щтру подяку С.Балаяну, О.Міклушу, В.Базану за організацію змагань, спонсорську підтримку, нагородний фонд.

Петро Глібовицький