Перше місце у рибалок-аматорів Хмельницької АЕС

Представники «Клубу аматорів-рибалок ВП ХАЕС» на запрошення профспілок Херсонського морського торгівельного порту взяли участь у VІ Спартакіаді працівників морського транспорту України зі спортивної риболовлі.

У змаганнях, які проходили цими вихі­дними у гирлі Дні­пра на Херсонщині, взяли участь чотирнадцять команд з різних куточків України. Хмельницьку АЕС представляли вісім найдосвідченіших рибалок-аматорів.

Змагання проходили з різних видів риболовлі. У ловлі риби на поплавкову вудку з човна перше місце посіли Кадим Каржау із електроцеху та Олег Гей - працівник служби фіззахисту Хмельницької АЕС, які за відведений час зловили майже десять кілограмів риби, що майже вдвічі більше, ніж у суперників. У змаганні фідерною вудкою  друге місце завоювали Володимир Єфремов та Олександр Каржау. У змаганнях на нічний фідер та на спінінг представникам команди дістались четверті місця.

Свою майстерність продемонстрував і голова «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС» Сергій Онищук. Він встановив рекорд за всю історію організації тамтешніх змагань, закинувши вудкою вантаж на відстань 80 метрів. За таке досягнення був відзначений першим місцем в особистому заліку. Хороший результат у цьому виді змагань і в напарника по команді Володимира Єфремова, який посів третє місце.

За підсумками п’яти видів спор­тивної риболовлі команда Хмельницької АЕС виборола перше командне місце та головний кубок Спартакіади.

Наш кор.

На знімку: команда переможців із головою первинної профспілкової органі­зації Херсонського морського торгівельного порту Валерієм Тернавським.