Пожежна безпека під контролем

Комплексну перевірку стану пожежної безпеки здійснено на Хмельницькій АЕС. У плановій пе­ревірці  взяли участь представники­ відділу охорони праці та пожежної безпеки «Енергоатома» і відпо­відні фахівці інших АЕС України.

Підбиваючи підсумки, начальник відділу охорони праці та пожежної безпеки дирекції з нагляду за безпекою ДП «НАЕК «Енерго­атом» Олександр Григоренко констатував, що пожежна безпека  Хмельницької АЕС на достатньому­ рівні. Надзвичайних негараздів не виявлено. Фахівці  мали нагоду порівняти показники діяльності відповідних служб станції з тими, що впроваджені на інших АЕС. Кращі практики впроваджуватимуться на всіх майданчиках компанії.

«За результатами перевірки стану пожежної безпеки на Хмельницькій АЕС, будуть розроблені коригуючі заходи, що допоможуть усунути виявлені недоліки»,- зазначив виконуючий обов’язки начальника відділу нагляду за пожежною безпекою служби відомчого нагляду та пожежної безпеки ВП ХАЕС Микола П’ятаченко.

«Перевірка стану пожежної безпеки здійснюється на атомних станціях раз на два роки. У серпні поточного року пожежну безпеку перевірятимуть на Рівненській АЕС», - додав очільник групи­ перевіряючих Олександр Григоренко.

 Фото Віктора Гусарова