Пожежні Хмельницької АЕС найкращі

У Хмельницькій області завершився щорічний огляд-конкурс на кращу організацію служби серед пожежно-рятувальних підрозділів, який тривав з квітня по жовтень.

Метою проведення огляд-конкурсу є утримання пожежних підрозділів в постійній готовності до виконання дій за призначенням, ведення службової документації та організації служби в підрозділах згідно з вимогами основних керівних документів МНС України, а також належне утримання та покращення стану їх матеріальної та навчальної бази.

В ході підбиття підсумків огляд-конкурсу, комісією Територіального управління відзначено тенденцію щодо покращення рівня роботи керівного складу пожежно-рятувальних підрозділів області в частині організації служби, покра- щення матеріально-технічної бази. За результатами роботи комісії визначено кращі підрозділи області з оперативно-службової діяльності в 2012 році.

Першість виборола державна пожежно-рятувальна частина №7 з міста Нетішин, за ними державна пожежно-рятувальна частина №5 з міста Кам’янця-Подільського, а третє місце посіла державна пожежно-рятувальна частина №9 з міста Волочиськ.

ТУ МНС у Хмельницькій області