Представники Хмельницької АЕС братимуть участь у велопробігу до 20-річчя Енергоатома «З Україною в серці»

12–17 вересня за участі працівників атомних електростанцій пройде велопробіг «З Україною в серці». Його присвячено 20-річчю НАЕК «Енергоатом» і він має за мету  доведення до населення основного месиджу заходу, що незалежність України починається в наших серцях і базується на енергетичній та економічній незалежності держави, висвітленні вкладу атомної енергетики в забезпеченні енергетичної незалежності України та добробуту населення, пропаганді здорового способу життя та культурних цінностей серед працівників компанії та населення.

Маршрут прокладений територією чотирьох областей України: Рівненська, Хмельницька, Житомирська та Київська­. Колону велопробігу за маршрутом супро­воджуватимуть автомобілі технічної під­тримки і спеціального призначення, також діятиме пересувний майданчик з мультимедійною установкою, адже метою­ велопробігу є й просвітницька діяльність з питань атомної енергетики. Усі команди­ будуть забезпечені медичним обслуговуванням та необхідними харчами. Упродовж тижня атомники зможуть насолоди­тися мальовничими пейзажами західної та центральної України, адже ночуватимуть вони у наметових містечках, які встановлюватимуть у населених пунктах.

Під час велопробігу відбудеться спілкування учасників з жителями насе­лених пунктів. Організатором та спонсором заходу патріотичного спря­мування виступають адміністрація та профспілковий комітет компанії.

Старт команд учасників велопробігу­ відбудеться з головної площі міста-супутника РАЕС – м. Вараш (Рівненська АЕС) 12 вересня о 9.00. 28 велосипедистів разом з координаторами кожної команди представлятимуть чотири АЕС країни та Дирекцію НАЕК «Енерго­атом».

Від Хмельницької АЕС участь у вело­про­бігу візьмуть: інженер служби надій­ності, ресурсу і продовження експлуата­ції­ Микола Степанюк, майстер гідро­технічно­го цеху  В’ячеслав Поліщук, покрівельник енергоремонтного підрозділу Василь Кочегаров, інженер-дефектоскопіст від­ді­лу контролю металу Андрій Друк, представник електроцеху Андрій Шерстюк та електрослюсар електроцеху Олександр Міц.

Фінішним пунктом велопробігу стане м. Славутич, де 19 вересня відбудеться урочиста програма закриття заходу, концертно-розважальна програма.

Фото з архіву редакції