Промені  надії  світлини  Сергія  Ремнякова

Підбито підсумки II-го фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки, який проходив з квітня по серпень 2016 року з метою підвищення творчої активності, культурного рівня, розвитку художнього та естетичного смаку, обміну досвідом між ентузіастами та новачками, а також популяризації фотомистецтва серед атомників. В художньому конкурсі взяло участь понад 30-ти творчих робіт, серед яких конкурсна комісія визначила кращі в трьох тематичних номінаціях. Компетентне журі оцінювало фотороботи відповідно до визначених критеріїв, а саме: сюжет, розкриття заданих тем номінацій, оригінальність, якість фотографії, фокус, баланс світлотіні, композиція тощо.

Зазначимо, що працівник ХАЕС Сергій Ремняков увійшов до числа призерів у номі­нації «наша енергія - наше майбутнє», посівши друге місце слідом за варашцем Ігорем Головачовим. Його «Промінь надії» вже відзначався у інших конкурсах.

У номінації «наше дозвілля» золото знову у представника РАЕС Ігоря Головача за фотографію «Папарацці», срібло і бронзу отримав атомник ЮУАЕС О.Петренко за фотографії «По коліна у снігу. Зимовий похід по Карпатам» і «Кращий відпочинок влітку - похід у гори». Переможцем в номінації «вдалий кадр» став Ю.Мацегора (ДСП ЧАЕС).

Переможці та призери кожної номінації нагороджені грошовими винагородами. Кращі фотороботи будуть презентуватися на Форумі ОМА, який пройде 24 вересня цього року в місті-супутнику РАЕС Вараш.