Пропагуючи баскетбольні традиції

Відбувся п’ятий баскетбольний турнір «Кубок Щербініна». Його проведення стало традиційним напередодні Дня незалежності України. П’ять років тому проведення змагань започаткували Костянтин Щербінін, заступник головного інженера з ядерної і радіаційної безпеки Хмельницької АЕС та голова організації молоді ХАЕС Леонід Волков, які виступили ініціаторами проведення матчевої зустрічі з баскетболу між командами ветеранів та молоді віком до тридцяти п’яти років.

Перед баскетбольною баталією відбувся конкурс на вдале виконання трьохочкових та штрафних кидків м’яча у корзину, де кращими стали Віталій Постний та Віктор Шевченко. У конкурсі серед глядачів змагалися переважно жінки і діти, найвлучнішою серед яких стала школярка Влада Штойко.

Протистояння молоді та досвіду майже до кінця матчу було рівним, і лише на останніх хвилинах юним баскетболістам вдалося змінити хід гри та з рахунком 39:35 вирвати перемогу.

По завершенні турніру визначили також найвлучнішого гравця турніру, яким став учасник молодіжної команди Віктор Шевченко. Кращим захисником та кращим нападником визнано гравців команди ветеранів Юрія Яковенка та Олександра Годнєва.

Незважаючи на протистояння та жагу до перемоги, на полі панувала дружня атмосфера, де молоді та досвідчені отримували задоволення від гри, дарували позитивні емоції глядачам.

Наш кор.