Проведено тактико-спеціальні навчання особового складу військової частини з охорони станції

На Хмельницькій АЕС проведено чергові тактико-спеціальні навчання особового складу військової частини з охорони атомної станції. Військова частина виконує функції охорони та оборони стратегічного об’єкта, а також пропускного та внутріоб’єктового режиму.

Враховуючи ситуацію в країні, військовослужбовці Національної гвардії України, які охороняють стратегічно важливий об’єкт, проводять постійне вдосконалення необхідної військової підготовки.

Так, нещодавно, здійснено перевірку фізичної підготовленості особового складу та рівня методичної підготовки командирів підроз­ділів військової частини з охорони Хмельницької АЕС.

Під час даних навчань особовий склад військової частини відпрацьо­вував тактично-бойові завдання. Проходила перевірку на боєздатність і вся наявна військова та спеціальна техніка частини.

При проведенні тактико-спеці­альних навчань військовослужбовці з охорони енергетичного об’єкта враховують важливий досвід колег, які брали участь в антитерористич­ній операції на сході держави.

«Особовий склад військової частини з охорони Хмельницької АЕС продемонстрував, що в разі загрози готовий до виконання бойових завдань. Для цього є необхідні сили та засоби», - підбив підсумок проведення тактико-спеціальних навчань командир військової частини з охорони Хмельницької АЕС Павло Босий.

Фото Віктора Гусарова