Проведено тиждень охорони праці

 В рамках Всесвітнього дня охорони праці на ХАЕС були підготовлені інформаційні стенди та слайд-шоу «Безпека – понад усе». У підрозділах атомної станції проведені відповідні виробничі наради та перевірки. За результатами перевірок стану охорони праці були визначені кращі підрозділи атомної станції.

Переможців виявляли у чотирьох підгрупах. Серед лідерів - колективи цеху радіаційної безпеки, транспортників, підрозділу господарського забезпечення та навчально-тренувального центру­.

Аналіз виробничого травматизму в Україні за 2015 рік показав, що 23,6% нещасних випадків сталося з психофізіологічних причин. Зокрема, серед причин настання нещасних випадків вони займають друге місце. Саме тому тематика цього­річного Всесвітнього дня охорони праці - «Стрес на робочому місці: колективний виклик».

Під час тижня охорони праці на Хмельницькій АЕС був проведений і конкурс рефератів на дану тематику. Перше місце в цьому конкурсі завоював інженер відділу експлуатації інженерних систем і споруд навчально-тренувального центру Рустам Наврузов. На другій сходинці - слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування турбінного цеху Ігор Гоц. Третє місце поділили між собою майстри енергоремонтного підрозділу та транспортного цеху атомної станції Ігор Пантелюк та Борис Іванов.

За словами керівника відділу охорони праці Хмельницької АЕС Сергія Романка, забезпечення належних умов праці та попере­дження виробничого травматизму - головне завдання керівництва атомної станції та всіх працівників підприємства.

Інформаційний центр  ВП ХАЕС