Проводимо інформаційно-роз’яснювальну роботу

Щороку на пожежах страждають та гинуть люди, вогнем знищується та пошкоджується майно. Сумна статистика не оминула Нетішин. З початку 2016 року в місті  виникло 11 пожеж. Основними причинами їх виникнення лишаються: необережне поводження з вогнем, пору­шення правил монтажу на користування пічним опаленням, порушення правил монтажу на користування електро­ус­тановками. Для реалізації заходів, котрі спрямовані на запобігання виникнення пожеж у повсякденному житті, рятувальники 3-го державного пожежно-рятува­льного загону спільно з працівниками соціальних служб, поліції, засобів масової інформації проводять серед на­се­лення рейди та роз’яснювальну роботу­.

Зокрема рятівниками ДСНС організо­вано проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо забезпечення пожежної безпеки, попередження травмування та загибелі людей на пожежах шляхом розміщення плакатів, листівок, буклетів, текстів застережень та звернень до населення на об’єктах масового перебуванням людей, у соціально-побутових, комунальних, медичних, громадських установах, закладах освіти, культури, на автостанціях, залізничних вокзалах, у поштових та банківських відділеннях, приміщеннях жит­лових та адміністративних будинків, торгівельних закладах, місцях відпочинку громадян.

Слід пам’ятати, що про власну безпеку необхідно дбати, насамперед, самостійно, адже найчастіше будь-яку подію чи випадок провокує людина самостійно через свою необережність та байдужість.

3-й державний

пожежно-рятувальний загін