Виступили гідно

Перед введенням карантину  у Хмельницькому зібрались переможці зон спартакіадних змагань серед закладів професійної освіти області. В іх числі були і представники Нетішинського професійного ліцею.

Як у зональних, так і фінальних змаганнях блискуче проявили себе наші футзалісти.

У групі з нетішинцями грали команди Грицівського вищого професійного училища та Подільського центру професійно-технічної осввіти (м.Кам’янець-Подільський). Обох суперників нетішинці здолали з однаковим рахунком 6:1. Фінальну гру випало провести із переможцем іншої групи  - футзалістами Волочиського промислово-аграрного ліцею. Наші спортсмени налаштувались на двобій і впевнено провели весь матч. Рахунок свідчить про домінування нетішинців – 5:1. Чудово відстояв у воротах Антон Панькевич. Вправну комбіновану гру продемонстрували Віталій Панькевич, Віктор Міщук, Роман Гундер, Вадим Халамон та решта гравців команди.

Блискуче виступили і тенісисти. В індивідуальних змаганнях кращою з кращих виявилась Вероніка Олійник, обігравши всіх суперниць. А з партнером Сергієм Кучеруком Вероніка подвоїла успіх. У парному розряді наші тенісисти також здобули золоті нагороди. Решта учасників  від нетішинского ліцею виступила не так впевнено, і команда залишилась за межею призерів.

Після відмови полончан брати участь у заключній частині змагань, отримали шанс проявити себе і наші волейболісти. І вони зробили все можливе, аби достойно представити Нетішинський професійний ліцей. На етапі виходу до фіналу юні волейболісти здолали команду Старокостянтинівського професійного ліцею -2:0 та Хмельницького професійного ліцею електроніки – 2:1. Гра з представниками вищого професійного училища м. Хмельницького була напруженою. Першу партію нетішинці виграли, у другій поступились. Третя, вирішальна партія, на жаль, також була за суперниками. Відтак – срібні медалі, що є гарним показником спортивної майстерності ліцеїстів Нетішина.

Команди готували Борис Дмитрович Олійник, Яков Петрович Годованюк та Олег Галустович Каспаров.

Петро Шелепало, член НСЖУ