Всі ми знаємо, що спортивно-оздоровчий клуб «Пульсар» давно намагається отримати стаціонарне приміщення під потреби вихованців, яких дедалі стає більше. Свого часу розроблявся проект, були певні напрацювання. Проте реальних грошей отримати на реалізацію задуму не вдавалось. І ось приємна звістка від народного депутата України по 189 виборчому округу Андрія Шиньковича – на  будівництво приміщення для проведення тренувань та змагань Молодіжної громадської організації «Спортивний клуб «Пульсар» в м. Нетішин з бюджету має надійти 1 мільйон сімсот тисяч гривень.

У 2016-му співголові політичної сили «За конкретні справи» спільно з представниками влади на місцях вдалось залучити більше 21 мільйона гривень з Державного фонду регіонального розвитку. Однак на цьому Андрій Васильович не зупинився та зумів з державного бюджету додатково залучити ще 12 мільйонів гривень.

Відповідне розпорядження, в яке включено 12 мільйонів для виборчого округу Шиньковича саме на його прохання підписав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Щодо конкретного переліку об’єктів, то кошти будуть розподілені наступним чином: ремонт спортивного залу Заслучанської ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Заслучне Красилівського району (1 740 000  грн);  ремонт спортивного залу будинку культури смт Теофіполь (3 000 000  грн), ремонт майстерні Теофіпольського професійно аграрно-промислового ліцею в смт. Теофіполь (1 247 000 грн);  заміна даху Семенівської ЗОШ І-ІІ ступенів в с. Семенів Білогірського району (463 000 грн);  встановлення опалювальної системи в ДНЗ в с. Довгалівка Білогірського району (250 000 грн); ремонт Ямпільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини в смт Ямпіль Білогірського району (1 500 000 грн);  утеплення фасаду, встановлення вікон, заміна перил та плитки в фойє та центрального входу центрального районного будинку культури в м. Ізяслав (2 100 000 грн);  будівництво приміщення для проведення тренувань та змагань Молодіжної громадської органі­зації «Спортивний клуб «Пульсар» в м. Нетішин (1 700 000  грн).